Σύνδεση

Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός Πρόσβασης *
Να με θυμάσαι

Breadcrumbs Ελληνικά

  • Όταν συμφωνήσετε να δεχθεί το παιδί σας ψυχολογική υποστήριξη από τις υπηρεσίες του Έργου Αριάδνη, θα κληθείτε να υπογράψετε ένα έντυπο συγκατάθεσης για τη συμμετοχή του. Η διαδικασία υπογραφής θα πρέπει να διευθετηθεί πριν από την πρώτη συνάντηση με τον Ψυχολόγο.
  • Στην πρώτη συνάντηση με το παιδί, ο Ψυχολόγος θα διεξάγει μία συνέντευξη για να συλλέξει επαρκείς πληροφορίες για το τι γνωρίζει το παιδί για την κατάσταση του ασθενούς και τα συναισθήματά του. Επίσης, θα γίνει μια μικρή αξιολόγηση με ερωτηματολόγιο, η οποία θα περιλαμβάνει τυποποιημένες ερωτήσεις.
  • Σε όλη τη διάρκεια της ψυχολογικής υποστήριξης του παιδιού σας, ο Ψυχολόγος θα σας ενημερώνει και θα σας καθοδηγεί, στο πλαίσιο τακτικών συναντήσεων γονέων, για το πώς είναι καλύτερα να χειριστείτε το παιδί σας.

Να θυμάστε...

Οι Ψυχολόγοι της υπηρεσίας του Έργου Αριάδνη συνδυάζουν μια σειρά τεχνικών μεθόδων που βασίζεται σε τεκμηριωμένες πρακτικές που αφορούν στο χειρισμό των παιδιών όταν κάποιο αγαπημένο τους άτομο νοσηλεύεται. Επομένως, το παιδί σας λαμβάνει τον κατάλληλο χειρισμό βάσει της κατάστασης και των αναγκών του.

JSN Sky 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework