Ποιους μπορεί να βοηθήσει...

Η υπηρεσία του Έργου Αριάδνη απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους, ηλικίας τεσσάρων (4) μέχρι δεκαοκτώ (18) ετώνΕάν είσαι κάτω των 18 ετών, μπορείς να ζητήσεις από τους γονείς σου να κλείσουν ραντεβού με τον Ψυχολόγο για να μιλήσετε.

Να θυμάσαι... 

  • Από το Νοέμβριο του 2014 μέχρι και τον Απρίλιο του 2015, μη διστάσεις να έρχεσαι στο γραφείο του Ψυχολόγου που βρίσκεται στο 2ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, πλησίον της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας
  • Μετά από τον Απρίλιο του 2015 θα υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής των συνεδριών μέσω του ηλεκτρονικού σου υπολογιστή ή ενός tablet στον άνετο χώρο του σπιτιού σου

Τι πρέπει να ξέρεις...

Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί -ακόμη και τα έντομα, τα ψάρια, τα γατάκια, τα σκυλάκια και οι άνθρωποι- κάποτε αρρωσταίνουν... Είναι δύσκολο, ακόμη και για τους ενήλικες/μεγάλους να δεχθούν αυτό που συμβαίνει. Όταν ο άνθρωπος είναι πολύ-πολύ άρρωστος πηγαίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για να τον βοηθήσουν.

Έτσι, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε δυνατοί για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές. Το Έργο Αριάδνη μπορεί να σε βοηθήσει μέσω Επαγγελματιών Ψυχολόγων να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις.