Τη Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015, στο πλαίσιο της Διάσκεψης Τύπου για την παρουσίαση του Έργου ΑΡΙΑΔΝΗ, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού για το σχεδιασμό του λογότυπου του ιστοχώρου ΑΡΙΑΔΝΗ. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μαθητές και μαθήτριες απ’ όλα τα σχολεία της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας, κ. Κυριάκος Χριστοφή, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και απένειμε το βραβείο στη νικήτρια του Διαγωνισμού.

Η νικήτρια, μαθήτρια από το Λύκειο Αραδίππου, παρέλαβε το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ για το βραβευμένο σχέδιό της που φιλοξενείται πλέον ως λογότυπο στον ιστοχώρο του Έργου καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής της στο Διαγωνισμό.

Παράλληλα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την απονομή πιστοποιητικών σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν, τόσο οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι όσο και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν τα υποψήφια σχέδια που προβλήθηκαν από το Projector.

Εκ μέρους των παιδιών που δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθούν στην εκδήλωση, παρέλαβαν τα πιστοποιητικά τους Εκπρόσωποι των Σχολείων όπου φοιτούν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοσιογραφικών Διασκέψεων του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.