Διαγωνισμός: Σχεδιασμός Λογότυπου Ιστοχώρου Αριάδνης

Λέξη-Κλειδί: Αριάδνη

"Εργαλεία": Χρωματιστά μολύβια, Φαντασία & Δημιουργικότητα


Η Κλινική Εντατικής Θεραπείας και o μη κερδοσκοπικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας προκήρυξαν Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό για το σχεδιασμό του λογότυπου του Προγράμματος Τηλε-Ψυχολογικής Υποστήριξης των ανήλικων μελών της οικογένειας των βαριά πασχόντων ασθενών. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μαθητές της Μέσης Εκπαίδευσης απ' όλη την Κύπρο.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ξεδίπλωσαν την καλλιτεχνική τους φύση και άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη, παίρνοντας έμπνευση από εικόνες της καθημερινότητάς τους. Ανέδειξαν το ταλέντο τους στη ζωγραφική, αξιοποίησαν την εξυπνάδα και τον αυθορμητισμό τους και χρησιμοποίησαν φωτεινά χρώματα, ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων και σκιές. Στόχος; Η ολοκλήρωση ενός σχεδίου με λέξη-κλειδί το όνομα Αριάδνη. 

Το Νοέμβριο του 2014 ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός και η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Έργου Αριάδνη επέλεξε το σχέδιο που θα γίνει το λογότυπο του ιστοχώρου Αριάδνη. Όπως θα διαπιστώσετε και πιο κάτω, όλα τα σχέδια είναι αξιόλογα και αξίζουν επαίνους για την εξαιρετική προσπάθεια. 

Η ομάδα υλοποίησης του Έργου Αριάδνη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και έδωσαν με τα σχέδιά τους μία όμορφη και ξεχωριστή πινελιά στον ιστοχώρο Αριάδνη...